brief-generator.nl - Maak online uw opzegbrief hulp bij het opzeggen van abbonementen en verzekeringen

Snel en gemakkelijk uw abonnement of verzekering opzeggen

Maak binnen enkele minuten een juridisch onderbouwde opzegbrief en bespaar uzelf vele honderden euro op jaarbasis. Vul het onderstaande formulier in en onze slimme generator zal direct een verzendklare brief maken die u nog alleen maar hoeft op te sturen. Stop met teveel betalen, makkelijker geld besparen gaat haast niet!

  • Juridisch onderbouwd
  • Direct te downloaden
  • Bespaar geld

Dit wordt in de brief vermeld om de automatische incasso stop te zetten
Informatie

Premievrij maken
Dit betekent dat U geen premie meer wilt betalen, maar de dekking van de polis voor een lager bedrag laat doorlopen. Aan de hand van de betaalde premies wordt dan berekend voor welk kapitaal de verzekering kan doorlopen.

Afkoopwaarde
In veel levensverzekeringen zit een waarde omdat U premie heeft betaald. Indien U niet meer in staat bent om de premie te betalen of omdat U de waarde van de verzekering voor andere doeleinden wilt gebruiken, dan kunt U de verzekering afkopen. Dit betekent dat U de waarde krijgt uitgekeerd en geen premie meer hoeft te betalen. Om van te voren te weten hoeveel waarde in de polis zit vraagt U de afkoopwaarde op. Daarna kunt U dan beslissen of U de verzekering wilt stopzetten.