Sollicitatieservice, Uniek in Nederland

Uniek in Nederland, de Sollicitatieservice

De sollicitatieservice is een unieke service van Brief-generator voor al die mensen die wekelijks (verplicht zijn te) solliciteren. Voor deze mensen biedt Brief-generator de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief 4 keer per maand een sollicitatiebrief en cv te laten maken en versturen.

Hoe werkt deze service:

  • U maakt uw eerste sollicitatiebrief met behulp van onze generator, waarbij u in enkele stappen een perfecte sollicitatiebrief schrijft
  • Uw gegevens worden opgeslagen in uw persoonlijke account
  • U geeft 1 keer per week op bij welk bedrijf en voor welke functie u wilt solliciteren. U kunt natuurlijk ook de bedrijven en adressen voor de hele maand invoeren
  • Iedere week maakt Brief-generator een sollicitatiebrief en cv bestemd voor het bedrijf en de functie welke u heeft opgegeven en Brief-generator stuurt deze naar het bedrijf!
  • Deze brief wordt in uw persoonlijke account geplaatst waar u hem kunt downloaden en printen

De kosten voor deze service bedragen voor een abonnement van 3 maanden € 1,99 per maand en dit wordt via iDEAL betaald. De kosten voor een abonnement van 6 maanden bedraagt € 1,00 per maand en wordt via iDEAL betaald. U krijgt automatisch via uw persoonlijke account een bericht dat uw service is afgelopen en of u deze wilt verlengen.

Maak nu je eerste sollicitatiebrief